In hartje Ommen

Over restaurant Félicè Ommen

Markt 13 - 7731 DB Ommen
0529-454722 - info@felice-ommen.nl

Chi siamo

Over ons

Ciao, wij zijn Félicè, een nieuw Italiaans restaurant in het centrum van Ommen. Ons restaurant is modern met een klassieke twist waar je kan genieten van heerlijk Italiaans eten. Met enthousiasme, gastvrijheid en een tikkeltje Italiaanse roots serveren wij onze gerechten. Of je nu urenlang wilt tafelen of zin hebt in een snelle maaltijd, wij zorgen dat je geniet. Na het eten is er altijd nog tijd voor een traditionele huisgemaakte tiramisu met een espresso of een limoncello.

Je vindt ons in het centrum van Ommen

Ontdek Félicè

Ons restaurant ligt gelegen in de provincie Overijssel en de hoofdplaats van de gemeente Ommen. Dit is de perfecte locatie naast de Vecht, het bruisende centrum en niet te vergeten de mooie natuurgebieden. Je geniet in ons sfeervolle restaurant van het Italiaanse eten. Onze keuken is woensdag tot en met zondag geopend van 17:00 tot 21:00 voor het diner. Tijdens de zomermaanden zijn wij de gehele week geopend en is het heerlijk vertoeven op ons gezellige terras voor een hapje en een drankje.

Ook voor feesten en/of partijen vinden wij het leuk om met u mee te denken. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Saluti Felice.

Vacatures

Werken bij Félicè

Hou jij van de Italiaanse sfeer en ben je iemand die houdt van onder de mensen zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden een fijne werkplek, goed salaris, een flexibel rooster en gezellig personeel!

– Medewerkers in de bediening
– Medewerkers in de keuken

Kortom, geïnteresseerd geraakt? Neem contact met ons op.